Paardencoaching helpt jou uit de vicieuze cirkel

Stap je iedere keer met pijn en een gespannen lichaam van jouw paard? Ben je het plezier verloren in het paardrijden? Paardencoaching kan jou helpen om uit deze vicieuze cirkel te komen. Je wilt graag ontspannen en vol vertrouwen paardrijden. Dat gevoel ken je vast wel, iedere hulp is gedoseerd en jouw lichaam voelt ook ontspannen. Je raakt in een ‘flow’ en alles voelt even heel eenvoudig. Heerlijk is dat! Als om wat voor reden dan ook de flow er uit is kan een sessie paardencoaching ervoor zorgen dat je bewust wordt van je gedrag, gedachten en gevoel. Het paard zal namelijk aangeven waar we het eerst aan gaan werken. Door die bewustwording kom je erachter wat je tegenhoudt om vooruitgang te boeken. Dit kan zowel op persoonlijk- of werkgerelateerd vlak zijn. Vervolgens kun je direct aan de slag met wat je in de coachsessie hebt geleerd. Meer weten over mijn werkwijze? Neem gerust contact op via 06 12 83 97 19 of stuur een mail naar info@jo-line.nl

Mail ons

Met paardencoaching je passie terugvinden

Om weer dat ontspannen gevoel terug te krijgen en vertrouwen te hebben in jezelf en jouw paard, weet je dat je stappen moet gaan zetten om de passie terug te vinden. Aan doorzettingsvermogen heb jij geen gebrek en je bent je bewust van hoe je de training van jouw paard wilt gaan uitvoeren. Iedere keer stap jij vol goede moed op het paard, opzoek naar ontspanning en vertrouwen. En toch is het zo moeilijk om dat te ervaren, je voelt namelijk veel vaker dat je verstijft of dat je spieren verzuren omdat je jouw lichaam vast houdt/zet tijdens het paardrijden. Paardencoaching geeft jou een oordeelloze en liefdevolle terugkoppeling van waar jouw reactie vandaan komt. Die bewustwording zorgt ervoor dat je meer in contact komt te staan met jezelf. Wil je kunnen genieten van die ‘flow’ tijdens het paardrijden? Ik help je graag die passie weer terug te vinden door middel van paardencoaching. Neem contact op voor meer informatie.

Bel ons

Coachsessie met paarden voor persoonlijke groei

In tegenstelling tot wat mensen vaak denken heb je om paardencoaching te doen geen ervaring met paarden nodig. Zo zet ik paardencoaching zelfs vaak in om angst voor paardrijden te overwinnen. Het kan namelijk een hele fijne manier zijn om aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling te werken. In mijn paarden opleiding tot CREF behandelaar heb ik mij verdiept in de CREF-methode en deze pas ik ook toe tijdens de paardencoaching. Hierbij is het overkoepelende doel om jouw basisvertrouwen te vergroten, eventuele trauma’s te verwerken en patronen te doorbreken die jou niet meer dienen. Kom weer volledig in je kracht door je in te schrijven voor een sessie coaching met paarden!

Neem contact op