Inzichten vanuit mijn paarden opleiding die ik jou mee wil geven

Wil je ook voelen dat je ontspannen en vol vertrouwen aan het paardrijden bent? Vanuit mijn afgeronde paarden opleiding en door veel ervaring heb ik geleerd dat je onder ogen moet durven komen waar jouw gedrag, gedachten en gevoelens vandaan komen. Als je die ‘flow’ in het paardrijden kwijt bent en er veel negatieve gevoelens boven komen drijven, kun je uit die vicieuze cirkel komen door te luisteren naar de wijsheid van jouw paard. Tijdens paardencoaching zet ik het paard in als co-coach en hiermee neemt deze dus een belangrijke rol in. Als coach kan ik aan jou vertalen wat het paard laat zien. Op die manier krijg je een stukje bewustwording dat jou verder helpt op persoonlijk of werk gerelateerd vlak. Je kunt vervolgens direct aan de slag met wat je in de coachsessie ervaart. Meer weten over mijn werkwijze of wil je meer weten over mijn paarden opleiding? Neem gerust contact op via 06 12 83 97 19 of stuur een mail naar info@jo-line.nl.

Mail ons

Coaching gebaseerd op mijn kennis en ervaring uit de paarden opleiding

Vooral wanneer jouw paard gespannen wordt of als hij er zelfs vandoor wilt gaan, merk je dat je lichaam zich gaat vastzetten of dat je zelf verstijft en niet meer kunt handelen, ondanks dat je heel goed weet wat je moet doen. Of heb je het idee dat je telkens “vast loopt” tijdens de overgang naar galop of een andere oefening zoals travers of vliegende wissels? Alsof dat nog niet genoeg is staan daar ook nog mensen langs de kant, terwijl je weet dat de “beste stuurlui aan wal staan”, (niet dus!) geeft het jou toch heel veel spanning. Je stopt dan totaal met rijden of je geeft juist veel te grote hulpen waardoor er nog meer spanning ontstaat. Want je wilt het nu eenmaal goed doen. Vanuit mijn afgeronde paarden opleiding heb ik geleerd dat negatieve gevoelens heel menselijk en herkenbaar zijn maar absoluut niet nodig zijn bij deze mooie passie! Je verdient het om weer vol vertrouwen en met een ontspannen gevoel paard te rijden. Maak direct een afspraak voor een coachsessie!

Bel ons

Investeren in jezelf

Ik ben de paarden opleiding gaan volgen omdat ik samen met mensen en paarden wil werken aan de ontwikkeling van de mens als persoon of team. Door coaching en/of goede instructie en training wil ik jou graag helpen om dat heerlijke gevoel weer te bereiken of om je angst voor paardrijden te overwinnen. Je mag zelf kiezen met welk paard je wilt werken en van tevoren bespreken we waar je aan wilt werken. Het paard zal direct een terugkoppeling geven van jouw gedrag en wat er onderbewust speelt. Zo krijg je dus direct waardevolle informatie waar we mee aan de slag kunnen. Doorbreek die vicieuze cirkel en kom weer in verbinding met jezelf en je paard, door een afspraak in te plannen via 06 12 83 97 19 of mail naar info@jo-line.nl

Neem contact op