Herkenbaar?

Je wilt weten hoe je ‘dichter bij jezelf’ kunt blijven, je wilt beter je grenzen leren aangeven, je hebt moeite met bepaalde mensen in je omgeving, je wilt meer zelfvertrouwen hebben, je weet niet welke kant je op wil met je leven of je hebt last van faalangst op school of in je werk…

Dit zijn enkele voorbeelden waar veel mensen bijna dagelijks tegenaan lopen in hun leven. Tijd om in actie te komen, jij bent namelijk de enige die daar wat aan kan doen! En ik kan je daarin begeleiden.

Coaching met paarden

Om jou te helpen in jouw stukje persoonlijke groei, maak ik tijdens coachsessies gebruik van paarden. Coaching met paarden geeft een extra dimensie aan een sessie. Het paard wordt namelijk ingezet als co-coach en heeft hiermee een belangrijke rol. Het paard reageert, door zijn natuurlijk kuddegedrag, op jouw gedrag, jouw gedachten en jouw gevoel. En geeft dit op een duidelijke, zonder oordeel en liefdevolle manier terug. Als coach kan ik vertalen wat ik bij het paard laat zie gebeuren. Op die manier krijg je een stukje bewustwording dat je verder helpt op persoonlijk of werkgerelateerd vlak. Je kan direct aan de slag met wat je in de coachsessie ervaart.

Hoe ziet een coachsessie eruit?

We werken samen met een paard in een afgezet stukje weiland of paddock. Jij kiest het paard waarmee je wilt werken. Van tevoren bespreken we waar je aan wilt werken. Het paard zal je direct terugkoppeling geven v

an jouw gedrag en wat er onderbewust speelt, zo krijg je meteen waardevolle informatie waarmee we aan de slag kunnen. Het paard zal aangeven waar we het eerst aan gaan werken. Het kan zijn dat jouw leerpunt dat je van tevoren bedacht had hierdoorlater aan bod komt. Laat je dus inspireren door de wijsheid van het paard.

Geen ervaring met paarden?

Om een coachsessie met paarden te doen, hoef je geen ervaring met paarden te hebben. Sterker nog, zelfs als je (een beetje) bang voor paarden bent, kan een coachsessie met paarden een hele fijne manier zijn om aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling te werken.