Over Jo-line

Even voorstellen

Ik ben Joline Brooijmans, coach, CREF-behandelaar, instructrice en docent Paardensport en -houderij.

Ik ben opgegroeid in een trekpaardenfamilie en heb vanaf jongs af aan de liefde voor paarden mee gekregen. Het delen van kennis en ervaring vind ik ontzettend mooi werk en door de opleiding paardencoaching en CREF® behandelaar te volgen kreeg het werken met paarden een hele andere vorm, wat ik ontzettend waardevol vind, de kers op de taart. Samen met mensen en paarden werken aan de ontwikkeling van de mens als persoon of als team.

 In 2014 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: Jo-line. Als variant op mijn naam staat ‘line’ in Jo-line voor jouw persoonlijke groei en stijgende lijn. Jo-line geeft op twee manieren vorm aan persoonlijke ontwikkeling:

  • door middel van educatieve diensten
  • door middel van coaching met paarden.