Instructie

Jo-line biedt individuele instructie en groepslessen aan. Van recreatieruiter tot wedstrijdruiter en van jong tot oud, de lessen worden aangepast op jouw niveau. Door de verschillende opleidingen die ik gevolgd heb (o.a. Orun niveau 4 dressuur opleiding) vind ik het ontzettend mooi om mensen bewust te maken van hun omgang en training van paarden. De theorie van rijtechniek, anatomie, fysiologie en trainingsleer deel ik graag met ruiters waardoor je bewust wordt van je handelen.

 

Belangrijke speerpunten in mijn lessen zijn harmonie bij ruiter en paard en ik kijk graag naar de mogelijkheden die ruiter en paard in zich hebben. Hierdoor wordt de training passend waarbij het welzijn en plezier een belangrijke rol speelt.

 

Het is mogelijk om de lessen te volgen op mijn eigen locatie in Oud Gastel of aan huis, hier zitten wel reiskosten aan verbonden.

 

Houding en zit

De inwerking van je houding en zit is van essentieel belang voor het trainen van paarden. Loop je hier mee vast en wil je dit verder ontwikkelen? Dan kunnen mijn zus (zij heeft een diploma fysiotherapie) en ik voor jou en jouw paard een persoonlijk begeleidingsplan en trainingsschema uitzetten om hier mee aan de slag te gaan.

 

 

 

Trainingen voor trekpaarden/koudbloeden

Doordat ik opgegroeid ben met trekpaarden weet ik als geen ander dat dit fantastische paarden zijn om mee te werken, maar ook dat je ze niet op de zelfde wijze kan trainen als warmbloedpaarden. Graag begeleid ik je met het trainen van jouw trekpaard.