Naast het traject vol vertrouwen te paard biedt Jo-line ook ervaartrainingen en individuele paardrijlessen aan.

Ervaartraining

Instructie maar dan net even anders!
Merk je tijdens de training dat je telkens tegen het zelfde aan loopt en ben je benieuwd naar jullie patronen zowel persoonlijk als op rijtechnisch vlak? Dan is deze training echt iets voor jou!

Een combinatie van coaching en paardrijles in 1! Tijdens deze training ga je samen met jouw paard rijden en door middel van een analyse volgen er dan coachvragen, rijtechnische instructies en/of een stukje educatie. De training kan op de locatie van Jo-line, maar het is ook mogelijk dat ik naar je toe kom. Houd dan wel rekening met de km vergoeding.

Instructie

Ben jij opzoek naar een positieve manier van les krijgen maar wel doelgericht? En vind jij het belangrijk dat er naar het hele plaatje en het welzijn van ruiter en paard wordt gekeken? En ga jij ook echt aan de slag met het geleerde? Dan ga ik graag met je aan de slag tijdens de rijlessen.

Ik bied individuele instructie aan. Van recreatieruiter tot wedstrijdruiter en van jong tot oud, de lessen worden aangepast op jouw niveau. Door de verschillende opleidingen die ik gevolgd heb (o.a. Orun niveau 4 dressuur opleiding) vind ik het ontzettend mooi om mensen bewust te maken van hun omgang en training van paarden. De theorie van rijtechniek, anatomie, fysiologie en trainingsleer deel ik graag met ruiters waardoor je bewust wordt van je handelen.

Belangrijke speerpunten in mijn lessen zijn harmonie bij ruiter en paard en ik kijk graag naar de mogelijkheden die ruiter en paard in zich hebben. Hierdoor wordt de training passend waarbij het welzijn en plezier een belangrijke rol speelt.

Het is mogelijk om de lessen te volgen op locatie van Jo-line in Oud Gastel of aan huis, hier zitten wel reiskosten aan verbonden.

Leerpaarden

Heb jij zelf geen eigen paard of zou jij graag met een leerpaard jouw ruitergevoel willen verbeteren? Dan is het ook mogelijk om op één van de leerpaarden instructie te volgen. De paarden zijn goed opgeleid en hebben ervaring met wedstrijden en/of examens.

HEC’s Denver

Trekpaarden/koudbloeden

Doordat ik opgegroeid ben met trekpaarden weet ik als geen ander dat dit fantastische paarden zijn om mee te werken, maar ook dat je ze niet op de zelfde wijze kan trainen als warmbloedpaarden. Graag begeleid ik je met het trainen van jouw trekpaard/koudbloed.