Angst paardrijden overwinnen met paardencoaching

Spannen je spieren zich direct aan als je op het punt staat op het paard te stappen of als je er alleen maar aan denkt? Die angst voor paardrijden overwinnen doe je, hoe tegenstrijdig het ook klinkt, met paardencoaching. Om je angsten te overwinnen moet je ze namelijk aangaan. Daarvoor is het belangrijk dat dit in een veilige omgeving gebeurt. Daarom gebruik ik tijdens mijn coachsessies gebruik van trekpaarden. Deze hebben een vriendelijk karakter en ze stralen een oerkracht uit. Ook zijn het hele rustig dieren waardoor ze voor jou goed benaderbaar zijn. De trekpaarden leven in een kudde waardoor zij heel dicht bij de natuur staan en heel puur reageren op de situaties die in de coachsessie voorkomen. Zij zullen kiezen om de meest veilige situatie te creëren voor de kudde en ook voor jou omdat jij onderdeel uitmaakt hun kudde. Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen om je angst voor paardrijden te overwinnen? Neem gerust contact op via 06 12 83 97 19 of stuur een mail naar info@jo-line.nl

Mail ons

Angst paardrijden overwinnen om weer vol vertrouwen paard te rijden

Misschien herken je jezelf niet in bovenstaande en heb je al een tijd met plezier gereden maar is dat weg? Heb je het idee dat je het niet voor elkaar krijgt? Dat je lichaam verzuurt en verstijft tijdens het paardrijden? Dan slaan de teleurstelling, angst, boosheid en verdriet toe. Hierdoor begin je aan jezelf te twijfelen of je het wel goed doet en al je gedachten nemen een loopje met je. Je stopt met rijden (letterlijk of je lift alleen maar mee met het paard) en dan voel je je zo gefrustreerd en verdrietig. Want jij stopt zoveel liefde en geld in jouw hobby en het lukt niet! Doorbreek deze vicieuze cirkel van negatieve gevoelens door je angst voor paardrijden te overwinnen. Frustratie, teleurstelling, boosheid, angst en verdriet zijn heel menselijk en herkenbaar maar absoluut niet nodig bij deze mooie passie. Schrijf je direct in voor een sessie paardencoaching zodat je straks weer vol vertrouwen op jouw paard stapt!

Bel ons

Overwinnen van jouw angst voor paardrijden met CREF-methode

Tijdens coachingsessies maak ik met regelmaat gebruik van de CREF-methode waarvoor ik een paarden opleiding heb gevolgd. Weet je diep van binnen wel hoe je je angst voor paardrijden kunt overwinnen maar wil het niet lukken? Dan is deze methode erg geschikt. In de coachingsessies worden eventuele trauma’s aangepakt en verwerkt, patronen doorbroken en jouw basisbehoeftes gevuld. Hierdoor komt jouw basisvertrouwen weer volledig in haar kracht te staan. Wil je in een veilige omgeving samen met mij en mijn paarden jouw angst voor paardrijden overwinnen? Neem contact op via 06 12 83 97 19 of stuur een mail naar info@jo-line.nl.

Neem contact op